Systeembeheerder Cloud Competence Team (Dutch Native)

Functieomschrijving

Stichting BKR heeft een Cloud Competence Centre ingericht en gaat in 2020 naar de (Azure) Cloud.

Als beheerder maak je je deel uit van deze verandering in het proactief of change-installatie team. Je bouwt, beheert en onderhoudt ICT systemen zodat deze aan de service vereisten blijven voldoen en helpt de ontwikkelingen om alles over te zetten en stabiel te houden.

Je installeert software, configureert, update en verbetert ICT systemen. Je voert de dagelijkse activiteiten uit om aan de continuïteit van de service-, herstel-, beveiligings- en prestatiebehoeften te voldoen.

Met betrekking tot Beheer houd je je met de volgende zaken bezig:

 • Onderzoekt, diagnosticeert en lost systeem gerelateerde problemen op.
 • Installeert en upgrade software.
 • Diagnosticeert en verhelpt problemen in de operationele omgeving.
 • Zorgt voor integriteit van de systemen door volgen van beheer en security policies.
 • Geeft de klant advies over de oplossingsmogelijkheden.
 • Netwerk oplossingen in operatie.
 • Verantwoordelijk voor 7X24 dienstverlening (stand-by).
 • Draagt zorg voor volledige KA en thuiswerkomgeving.
 • meet je de doeltreffendheid van bestaande processen, bijvoorbeeld door middel van monitoren van systemen en applicaties.
 • rapporteer en bewaak je of SLA normen worden gehaald en stelt verbetervoorstellen op.
 • beoordeel je mogelijke consequenties van wijzigingen op systemen.
 • beoordeel je de implicaties van IT-vernieuwingen (i.v.m 7X24).
 • bouw je kennis op door informatiesystemen van de organisatie te begrijpen.
 • draag je bij aan ontwikkeling van infra en functies voor teams.

Vereisten

En wie ben jij?

Dat vinden wij natuurlijk interessant! De systeembeheerder die wij zoeken volgde een middelbare of hogere ICT opleiding, afgerond met een diploma in de richting van (Technische) Informatica, Business IT & Management of vergelijkbaar. En toen begon het pas écht voor je! Je startte bijvoorbeeld op een helpdesk, waar je servicegerichte ervaring hebt opgedaan en veel collega’s echt hebt geholpen met jouw expertise. Al snel groeide je door tot bijvoorbeeld Applicatiebeheerder, Functioneel Beheerder of Windows Beheerder. Die ontwikkeling kwam je natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Reken maar dat jij jezelf in die periode ook buiten werktijd bezighield met IT. Naast zo nu en dan een lekker potje gamen stortte je je op de – vaak complexe – theorie van besturingssystemen en applicaties. Vaak met plezier, soms met een beetje frustratie, maar hoe dan ook mét resultaat, want met een ITIL Foundation, MCSA-, of zelfs ook een MCSE-certificaat op zak, kun je nu wel spreken van een solide basis. En tel jij daar als Windows Beheerder ook je kennis van SCCM/SCOM , Powershell, Azure, Office 365, Sharepoint en wellicht Intune bij op, dan kun je bij Stichting BKR hele mooie dingen doen. Denk je nu bij jezelf: ‘Ik heb wel kennis van zaken, maar nog geen, of niet alle certificaten?’ Dat maakt niet uit. Je passie is het belangrijkste. Wij helpen jou om de gewenste certificaten te behalen. Je gaat zo nu en dan diverse trainingen en opleidingen volgen om 100% bij de tijd te blijven.


Wat vind jij belangrijk in je baan?

Vind jij het, net als onze beheerders leuk om problemen te analyseren en anderen te helpen als specialist in jouw vakgebied? Is het voor jou van belang dat jouw werk - en dat van je directe collega’s - goed geadministreerd zijn, zodat alles helder en duidelijk is voor alle collega’s binnen BKR? Wij zijn een not-for-profit organisatie dat zich inzet voor het financieel welzijn van Nederland. Door alle ontwikkelingen in Nederland is ook BKR Wij zijn een organisatie die zich snel ontwikkeld. Deze inzet, de innovaties en maatschappelijke noodzaak hiervan zijn voor jou belangrijk.


Bij BKR gebeurt iedere dag veel en jij hebt een gezonde dosis aan uitdagingen nodig om lol in je werk te hebben.

Met de collega’s op de gehele ICT afdeling worden er zo nu en dan informatiesessies georganiseerd om elkaar scherp te houden. En andere keren worden er Nintendo Switch met Mariokart of Smash Bros sessies georganiseerd. De club is niet te groot en men zoekt elkaar graag op. Ook dit vind je belangrijk. Work hard, play hard.


Wat hebben we te bieden naast een mooie gezellige baan?

Stichting BKR hanteert een eigen salarishuis waarbinnen gegroeid kan worden. Bij de vacature van Systeembeheerder kan je denken aan een bruto maandsalaris van € 2.888 – € 4.500. Wij kennen een 13e maand en er is natuurlijk 8% vakantiegeld. Ook kan je denken aan een minimale pensioenbijdrage van 3%. 27 vakantiedagen met een aantal extra dagen, afhangend van een aantal zaken. Opleidingsbudget is zeer ruim en dat maakt veel voor onze mensen mogelijk.

Heb je interesse in meer informatie voordat je eventueel solliciteert of wil je direct solliciteren?

Neem dan contact op met onze Recruitment Manager Lukas Geurts. Hij kan je alles vertellen over de zaken omtrent de vacature. En mocht je meer technische vragen hebben, dan brengt hij je natuurlijk graag in contact met een van onze Systeembeheerders. Kleine moeite.