Management Trainee

Functieomschrijving

Binnen Stichting BKR hebben wij plaats voor een Management Trainee. Dit traineeship is vormgegeven voor universitair geschoolde studenten die de ambitie hebben om door te groeien binnen ons bedrijf.

Waarom Stichting BKR?
Onze organisatie heeft een maatschappelijk doel, namelijk het voorkomen van overkreditering en problematische schuldsituaties. Dat moet je natuurlijk op voorhand aanspreken. Verder speelt Stichting BKR een cruciale rol in het Nederlandse financiële verkeer dat betekent veel (internationale) contacten en stakeholders. Zonder de informatie van BKR is er simpelweg geen krediet- en hypotheekverstrekking mogelijk. Onze not-for-profit-organisatie is daarmee 24/7 relevant voor financieel Nederland.

Wat ga je doen?
Ons traineeship is een goede basis voor een mooie carrière. Vanwege de verschillende opdrachten die je gaat volbrengen, De opdrachten zullen variëren op de verschillende vakgebieden die binnen BKR aanwezig zijn. BKR kent een breed spectrum aan rollen de focus kan daarbij liggen op Data Science of Business Analyse, Business Intelligence en/of Beleidsbepalende onderzoeken.

De bedrijfsonderdelen die BKR kent zijn Relatiemanagement, ICT, Compliance, HR en Operations. Uiteraard bepalen we in overleg wat bij jou past. De opdrachten zijn op strategisch, tactisch en/of operationeel niveau. Graag zien we dat je in korte tijd kansen grijpt en een netwerk weet op te bouwen.

Wat levert het je op?
Je ontwikkelt je op persoonlijk vlak door je werkzaamheden, de trainingen die je krijgt en de begeleiding die wij je bieden. In een periode van circa 1 à 2 jaar stomen we je klaar voor een vervolgstap.

In ieder geval krijg je een duidelijk beeld van de maatschappelijke functie van BKR. Maar ook van de schuldenproblematiek in Nederland, de schuldhulpverlening, het financiële systeem en de internationale ontwikkelingen op het gebied van kredietregistratie.

Vereisten

Hoewel niet ‘in beton gegoten’ (daar houden we niet zo van) kun je denken aan:

  • een afgeronde WO Masteropleiding
  • affiniteit met de financiële wereld
  • klant/mensgericht en uit op samenwerking
  • bestuurlijke en/of organisatorische ervaring
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • aanleg en passie voor netwerken
  • blijven ontwikkelen en op zoek naar uitdaging
  • resultaat/doelgericht en in het bezit van voldoende overtuigingskracht

We vragen veel en bieden je een uitdagende werkomgeving met veel kansen. Waarin voldoende ruimte wordt geboden voor je persoonlijke leerdoelen. Je wordt gecoacht door een ervaren manager, waardoor je kennis en ervaring snel vergroot.